StarTRACK – Τα Ζώδια τον Μάρτιο 2018

Κριός (20 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Η ικανότητά σας να παίρνετε τα ηνία και να περνάτε μέσα από τα εμπόδια δοκιμάζεται σκληρά αυτό το μήνα λόγω των πολλών υποχρεώσεων. Αυτό είναι πιθανόν να σας κάνει πιο ευερέθιστους και με τάση να απογητεύεστε εύκολα. Για εσάς, αυτός ο μήνας ξεκινά με το ένα πόδι στο φρένο και το άλλο στο γκάζι. Μέχρι την Εαρινή Ισημερία, όλα όσα σας φρενάρουν παίρνουν τέλος και εσείς μπορείτε να αξιοποιήσετε το πάθος σας σε όλο του το μεγαλείο  δημιουργώντας μια νέα πραγματικότητα.

Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί σχετικά με θέματα επικοινωνίας κατά τις τρεις μέρες πριν και τις τρεις μέρες μετά την Πανσέληνο. Επιστρατεύστε την υπομονή σας και όλα θα έχουν σταθεροποιηθεί μέχρι τις 29-30 Μαρτίου. Η προσωπικότητας σας έχει μια αυθόρμητη, ατομική και θαρραλέα πλευρά την οποία έχουν ανάγκη όλοι όσοι βρίσκονται στο περιβάλλον σας. Δώστε το καλό παράδειγμα που τόσο πολύ έχουν ανάγκη οι άλλοι να ακολουθήσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ (19 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Σας αρέσει να είστε άνετοι και αυτή η δυναμική τάση αλλαγής μπορεί να απορρυθμίσει τις αισθήσεις σας. Βάλτε στόχο να αποκτήσετε αντίληψη όσων συμβαίνουν τώρα ώστε να κερδίσετε ισχυρή αντίσταση στους ανέμους της αλλαγής. Υπάρχει έμφαση στην καριέρα αυτό το μήνα. Νέα σχέδια μπορεί να βρίσκονται στα άμεσα στάδια του οράματός σας.

Αυτό το διάστημα σας δίνεται το σχέδιο, η μεγάλη εικόνα, για μακροχρόνια έργα. Το ταλέντο σας να δημιουργείτε,  να στεθεροποιείτε και να βελτιώνετε πράγματα και καταστάσεις θα σας φανεί χρήσιμο όσο περνά ο καιρός. Επιστρατεύστε την πρακτική σας πλευρά για την υλοποίηση των σχεδίων σας.

Η επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας αρχίζει να δείχνει τη φωτεινή της πλευρά – είναι απαραίτητο να είστε ειλικρινής και να αντισταθείτε στον πειρασμό να σώσετε τους ανθρώπους από τα δικά τους όνειρα. Η επιθυμία σας για γαλήνη μπορεί εύκολα να επιτρέψει σε άλλους ανθρώπους να είναι ευτυχισμένοι οι ίδιοι αποκλείοντας όμως εσάς. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι η έμφυτη  κοινή λογική σας λειτουργεί ως δύναμη προσγείωσης για πολλούς φίλους σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (20 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Τα οικονομικά μπορεί να είναι ένας τομέας καθυστέρησης και απογοήτευσης, αλλά είστε σε θέση να επιλύσετε αυτά τα ζητήματα καθώς προχωρά ο μήνας. Το χαλαρό και ευχάριστο στυλ σας μπορεί να βοηθήσει πολύ στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας. Οι τυχόν συναρπαστικές ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα μπορούν να αξιοποιηθούν μέσω των ισχυρών επικοινωνιακών δεξιοτήτων σας.

Τυχόν επιβράδυνση για να συνδεθείτε με την οπτική και προοπτική ενός άλλου προσώπου αναδεικνύει μια νέα κατεύθυνση και για τους δυό σας. Μια ιδιαίτερη απόδραση για διασκέδαση μπορεί να ηρεμίσει τα νεύρα σας και να αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας.

Το άγχος και η πίεση των τελευταίων μηνών  εξαφανίζονται, αλλά ως ένα βαθμό εξακολουθούν να είναι απαραίτητα για να παραμείνετε συγκροτημένοι ανάμεσα στους  πολλούς ανθρώπους και στις δραστηριότητες στις οποίες εμπλέκεστε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Βρίσκεστε εν μέσω μιας διετούςς πρόκλησης. Μην σταματήσετε! Αξιολογήστε την κατεύθυνση σας, εφαρμόστε τις αποφάσεις και βρείτε παρηγοριά στην περισυλλογή. Κυρίως μην αφήσετε την απογοήτευση στις 6-9 Μαρτίου να σας κυριεύσει. Αποδεσμεύστε  ό,τι δεν αξίζει να κρατήσετε. Ναι, ο ήλιος θα βγει από το σκοτεινό σύννεφο μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού.

Χρησιμοποιήστε τη Νέα Σελήνη στις 10 Μαρτίου για να ενεργοποιήσετε τις ισχυρές διαισθητικές δεξιότητές σας και να φυτέψετε νέους σπόρους για δημιουργία. Η σκληρή προσπάθειά σας να παρέχετε ασφάλεια στους άλλους θα αποδώσει μακροπρόθεσμα. Τα όνειρά σας αυτό το μήνα περιλαμβάνουν εξωτικές διακοπές σε ξένες χώρες. Οι επιλογές περιλαμβάνουν μια σύντομη ανάπαυλα ή μακροπρόθεσμους στόχους; Σκεφτείτε τι αναζητά η ψυχή σας.

ΛΕΩΝ (22 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Αυτός ο μήνας έχει βάλει πλώρη να επουλώσει τις τραυματισμένες σχέσεις σας. Η ικανότητά σας να αναλαμβάνετε τα ηνία παρεμποδίζεται από κρυφά κίνητρα. Η προσπάθειά σας να βλέπετε κάτω από την επιφάνεια έχει ως αποτέλεσμα μια βαθύτερη ματιά στα πράγματα. Έτσι, είστε σε καλύτερη θέση να δείτε την αλήθεια. Θυμηθείτε, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Ακούστε, ακούστε πραγματτικά, τις καρδιές των άλλων και η λεοντόκαρδη φύση σας θα φωτίσει το δρόμο ώστε οι άλλοι να είναι περισσότερο ο εαυτός τους. Ο τομέας της εργασίας χρειάζεται περισσότερη οργάνωση και εσείς είστε περισσότερο έτοιμοι να αναλάβετε αυτό το καθήκον. Αυτό το μήνα εστιάζετε την προσοχή σας στην εργασία, στις σχέσεις σας και σε πράγματα που μοιράζεστε με άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (22 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Προσεγγίζετε τη ζωή χωρίς διάθεση για ανοησίες και αυτή η προσέγγιση χαρακτηρίζεται από αδιάκοπη επανάληψη. Άνθρωποι εμφανίζονται από το πουθενά απαιτώντας τη συνδρομή σας και έτσι στρέφουν την προσοχή σας στις δικές τους ανάγκες. Αν και αυτός ο μήνας είναι μια πράξη εξισορρόπησης για εσάς, υπάρχουν πολλά να μάθετε και να κερδίσετε σκεπτόμενοι τη ζωή κάποιου άλλου ανθρώπου.

Υπάρχει μια τάση για υπερβολικές δεσμεύσεις και συνεπώς η δουλειά σας μπορεί να σταθεί εμπόδιο στιε κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Το να δείτε τα πάντα από αυτή την οπτική θα σας βοηθήσει να βγείτε από την ύφεση και να περάσετε σε ένα μεγαλύτερο φάσμα δραστηριότητας. Είναι πιθανόν να αναπτύξετε συμμαχίες εκτίμησης, σεβασμού και υποστήριξης. Μακάρι η τάση σας να ξεδιαλύνετε τα πράγματα να οδηγήσει σε μια ευδιάκριτη κατεύθυνση της ζωής σας που θα είναι σε ισορροπία με τισ σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ (22 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Αυτό το μήνα τρέχετε σε διαφορετικές κατευθύνσεις προσπαθώντας να κρατήσετε τα πάντα σε ισορροπία. Αν εστιάζετε μόνο στο να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους, μπορεί να χάσετε το τρένο της δικής σας προσωπικής ανάπτυξης. Αυτός ο χρόνος θα φέρει οφέλη όσον αφορά νέες επαφές και συμμαχίες. Τα δικά σας έμφυτα κοινωνικά χαρίσματα ενισχύονται στο χώρο της εργασίας και στη διασκέδαση.


Οι εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας είναι νέες και συναρπαστικές. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε που βρίσκεστε πραγματικά. Η τιμιότητα ξεκινά από τον ίδιο σας τον εαυτό. Τα θέματα του σπιτιού ζητούν και αυτά την προσοχή σας και η διαίσθησή σας δείχνει πως ο αμοιβαίος σεβασμός είναι αυτό που πρέπει να βασιλεύει εκεί.

Προσπαθήστε να φτιάξετε βαθιές ρίζες στους τομείς που σας ενδιαφέρουν ώστε όλοι να επωφεληθούν από τη δίκαιη προσέγγισή σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Το σπίτι σας φέρνει μεγάλη ηρεμία αυτό το μήνα. Αρχίζει να ρέει η δημιουργικότητά σας. Τα παιδιά ωφελούνται από τη βαθειά ευαισθησία σας. Αυτός είναι ένας μήνας για να ονειρευτείτε, να παίξετε και να εξερευνήσετε την ικανότητά σας για οικειότητα. Αν μένετε κολλημένοι στην πικρία, ποτέ δε θα φτάσετε εκεί που θέλετε.

Η στασιμότητα δίνει τη θέση της στην κίνηση και την ανακούφιση. Παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες για επικοινωνία. Θυμηθείτε να πείτε την αλήθεια με ακεραιότητα και συμπόνια. Αυτό το τελικό διάστημα του χειμώνα ολοκληρώνει τον εξυγείανση σε πολλούς τομείς. Αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη συναισθηματική και ψυχική ευεξία. Η διαίσθησή σας και τα έντονα προαισθήματα σας είναι σαφέστερα και πιο αξιόπιστα καθώς ξετυλίγεται ο μήνας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοέμβριος – 21 Δεκέμβριος)

Οι ξέγνοιαστες ημέρες παίρνουν τέλος για εσάς , τουλάχιστον μέχρι την Εαρινή Ισημερία. Τυχόν προβλήματα που ανέκυψαν το διάστημα Νοεμβρίου-Ιανουαρίου βρίσκουν επιτέλους τη λύση τους.

Το πισωγύρισμα σε συνήθεις συμπεριφορές δεν οδηγεί πουθενά. Υπάρχει μια ισχυρή τάση εκ νέου αλλαγής από μέσα προς τα έξω. Στην ουσία, αρχίζετε να βλέπετε το φως στο τέλος του τούνελ. . Πάρτε λίγο χρόνο να κοιτάξετε μέσα σας. Η αποκάλυψη του νοήματος, η επούλωση των πληγών και η κατανόηση των πραγμάτων ξεκινούν από τον εσωτερικό εαυτό σας.

Να θυμάστε καθημερινά ότι αυτή είναι μια νέα χρονιά με νέες υποσχέσεις και δυνατότητες. Μόνο τότε μπορείτε να γυρίσετε και να εμπνεύσετε τους άλλους με ενθουσιασμό και όραμα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21 Δεκεμβρίου – 21 Ιανουαρίου)

Όλοι αξίζουν ένα διάλειμμα που και που. Το μόνο πρόβλημα, Αιγόκεροι, είναι ότι πιθανόν να συνεχίσετε να τρέχετε για να τα προλάβετε όλα. Αυτό ίσως έχει ως αποτέλεσμα να χάσετε την ευκαιρία για ενδοσκόπηση που θα οδηγήσει σε μια νέα προοπτική για την πορείας σας. Αποφύγετε τον πειρασμό να είστε αρνητικοί κατά τις πρώτες δέκα ημέρες του Μαρτίου. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει ένα βαθύ ποτάμι δημιουργικότητας μέσα σας. Οι ιδέες ρέουν όπως το νερό, και θρέφουν τους σπόρους των νέων έργων.

Όταν αφιερώνετε χρόνο για να αποδεσμευτείτε  από προσδοκίες, μπορείτε να αναθεωρήσετε τους στόχους με μεγαλύτερη σαφήνεια. Ενώ είστε συνήθως πρακτικοί, η ζωή σας θα ωφεληθεί από την ανάθεση ευθυνών σε άλλους. Αυτό θα ελαφρύνει τον φόρτο σας και θα ελευθερώσει την προσοχή σας ώστε να δρομολογήσετε μια νέα πορεία ζωής.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Υδροχόοι, πολλά πράγματα στη ζωή σας αρχίζουν να κινούνται. Παρά την τάση σας να είστε συντηρητικοί, είστε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Εμπιστευθείτε το όραμά σας για το μέλλον. Η ολιστική προοπτική σας ενισχύεται από ισχυρές διαισθητικές ενέργειες. Αλλά, αντισταθείτε στον πειρασμό να σώσετε άλλους. Η ηρεμία και η γαλήνη αρχίζουν πραγματικά από μέσα σας.

Αγαπήστε πραγματικά τον εαυτό σας και θα είστε ελεύθεροι να σπείρετε σπόρους συμπόνιας στον κόσμο σας. Καλείστε να δημιουργήσετε οικονομική ασφάλεια με θαυμαστούς τρόπους. Ενώ έχετε πολλές δυνατότητες στον τομέα της οικονομικής διαχείρισης, μπορείτε πάντα να επωφεληθείτε από μια δεύτερη γνώμη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε χρησιμοποιήσει ιδέες από κάποιον που έχει πρακτική προσέγγιση στα πράγματα.

Είστε πια σε θέση να μάθετε νέους τρόπους να ζείτε τη ζωή. Παρακολουθήστε τις τάσεις, παρατηρήστε τις αλλαγές και η ελευθερία είναι δική σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ (19 Φεβρουάριος – 20 Μάρτιος)

Χρόνια πολλά Ιχθείς. Με τον Ουρανό στον Ήλιο σας για τα επόμενα επτά χρόνια, η δημιουργικότητά σας απογειώνεται. Αυτός ο μήνας σας βοηθά να αναγνωρίσετε τα όνειρά σας και να τα αφήσετε να ξεδιπλωθούν σε νέες κατευθύνσεις. Παραμείνετε σε εγρήγορση και να είστε ανοιχτοί σε θετικές εκπλήξεις. Το σύμπαν επιστρατεύει τις δυνάμεις του υπέρ σας.

Αν θέλετε να λάβετε κάτι, ενεργοποιήστε το θείο δώρο της δεκτικότητας. Αυτός είναι ο μήνας για να φωτίσετε τα ιδανικά, να τα κρατήσετε στην καρδιά σας και να μην αφήσετε την παρούσα πραγματικότητα να σας καταβάλει. Υπάρχει μαγεία παντού κυρίως επειδή έχετε πίστη ότι συμβαίνουν θαύματα. Αν και έχετε περάσει αρκετό χρόνο παίζοντας το παιχνίδι του θύματος, τώρα ξυπνάτε σε μια νέα ζωή. Καθημερινά, να θυμάστε ότι το να παραπονιέστε δεν θα σας βγάλει πουθενά. Υπάρχει ένας νέος κόσμος έτοιμος να γεννηθεί μέσα από το όραμά σας!

Ιχθείς, αυτόν τον μήνα πρέπει να εστιάσετε στις προθέσεις σας. Τώρα θα βρείτε την ώθηση που περιμένατε για βα είστε ελεύθεροι και να δείξετε αυτό που πραγματικά είστε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.